A férfi NB I 14. fordulójában, szombaton 18 órától a Debreceni EAC vendége lesz a Vegyész RC-Kazincbarcika. A meccs egyértelmű esélyesének a borsodiak számítanak, akik így már a Dág és a Kaposvár elleni találkozókra is gondolhatnak.

A Kazincbarcika az eddig mindössze egyetlen győzelemmel rendelkező, utolsó helyen tanyázó Debrecen vendége lesz. Mivel a borsodi együttes más játékerőt képvisel (a harmadik helyen áll az immár csak tízcsapatos NB I-ben), tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy mennyi idő alatt gyűjti be az újabb három pontot.

― Azért ez nem ilyen egyszerű ― reagált a felvetésre Dudás András, a Vegyész edzője. ― A Debrecen legutóbb a Dunaferr vendége volt, és bár kikapott, de két olyan szett is volt, amikor legalább húsz pontot elért. Ez jelzi, hogy nem szabad őket félvállról venni, és ha esetleg így tennénk, azzal alaposan megnehezítenénk a saját helyzetünket.

Dudás Andrástól azt is megtudtuk, hogy a csapat tagjai jelentős edzésmunkát végeztek ezen a héten.

― Bár ilyen csak nagyon ritkán fordul elő, hiszen mindig az előttünk álló feladatra koncentrálunk, de most egy picit már előretekintettünk ― mondta a tréner. ― Ugyanis a jövő héten két jelenetős kihívás vár ránk, szerdán a Magyar Kupában, a Dág vendégeként az első forduló visszavágója, szombaton pedig a Kaposvár elleni, évzáró, hazai bajnoki. Picit fáradtak most a játékosok, mert sokat dolgoztak, és lehet, hogy nyögvenyelős lesz a Debrecen elleni csata, de nyerni kell, és aztán jöhet a már említett két összecsapás.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713451130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása