A hétvégi, Kecskemét elleni rangadóval kapcsolatban a Fino-Kaposvár honlapja megszólaltatta Egyed Lászlót, a klub elnökét. Mérlegre került az elnökség első féléve is, és a sportvezető úgy vélekedett: a somogyi fiúknak mindent bele kell adniuk, hogy a kecskemétieket le tudják győzni.

— Nehéz helyzetben vettük át a klubbot, ennek részletei közismertek. Egyrészt jelentős adósság állomány halmozódott fel, másrészt ennek is köszönhetően nyolc játékos hagyta el a klubbot. Nagyon szűkös volt a mozgásterünk, de úgy látom, a meghozott intézkedések az eredeti elképzeléseink helyességét igazolják — elevenítette fel a közelmúlt eseményeit Egyed László. — Edzőt váltottunk, és Demeter György személyében egy európai hírű, nagy felkészültségű szakembert sikerült a csapat mellé állítani. Ami nekem döntő érv volt mellette, hogy nem csak szakmailag kiváló, hanem pedagógusként is megállná a helyét. Egy ilyen fiatal csapat mellé ezekkel a kvalitással bíró edző kell. Két tapasztalt játékost igazoltunk, Geiger Andrást és Nacsa Gábort, akik húzó emberei lettek a csapatnak. Andrást ismeri a kaposvári publikum, Gáborról azt mondták, egy kissé bohém természetű. Nos, ebből mi semmit sem tapasztaltunk, példaértékű edzésmunkát végez és a mutatott teljesítményével meg vagyunk elégedve. A csapaton belül jó a hangulat, a játékosok elfogadják egymást, és mindent megtesznek, hogy a mester elképzelései megvalósuljanak. A közönség is elfogadta ezt a fiatal társaságot, mérkőzésről mérkőzésre egyre többen járnak ki és buzdítják a csapatot. Szeretnénk, ha még ebben az idényben teltházas mérkőzést tudna produkálni a Fino-Kaposvár. Hogy mi lesz hétvégén? A Kecskemét a legnagyobb ellenfelünk, évek óta nagy csatákat vívunk egymással. Ezeket az utóbbi időben általában mi nyertük, de ez nem jelent semmit, nem garancia semmire. A fiúknak mindent bele kell adniuk, hogy a feltehetően népes hazai publikum által feltüzelt kecskemétieket le tudják győzni. Jó mérkőzés lesz, szoros eredményt várok, és nagyon bízom a kaposvári győzelemben.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr223435617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása