A Pécsi EAC-PVSE fiú juniorcsapata számára november 20-án kezdődött el a szövetség által kiírt hivatalos bajnokság. A tornát megelőzően rendben ment az utánpótlás-együttes felkészítése, zavartalan edzések, nagy létszámú edzéslátogatottság, városi bajnoki és Somogy megyei bajnoki mérkőzésekkel hangolódtak az NB II-es meccsekre.

A tornára bő kerettel utaztak el a baranyaiak, Szabó Tamás edző szeretett volna minél több játékosnak lehetőséget adni. A bő keret jó döntésnek bizonyult, mivel az első mérkőzés előtt közölték a játékvezetők, hogy a kezdőfeladó nem játszhat egy sportorvosi adminisztrációs hiba miatt. A mérkőzések nem várt eredményt hozottak...

PEAC-PVSE — Győr 0:3 (—17, —25, —20)
Szabó Tamás: — Rettenetesen bizonytalanul, dekoncentráltan és fegyelmezetlenül játszottunk. A játék minden elemében alulmúltunk magunkat. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy a legfiatalabb játékosunk játszott a legbátrabban, és maximálisan élt a lehetőséggel.

PEAC-PVSE — Dorog 3:1 (—22, 23, 17, 23)
Szabó Tamás: — Ezen a mérkőzésen összeszedettebben és fegyelmezettebben játszottunk. Rá tudtuk erőltetni az ellenfélre a saját játékunkat.

PEAC-PVSE — Dág 0:3 (—15, —16, —16)
Szabó Tamás: — Az ellenfél egyetlen okosan és taktikusan játszó tagja teljesen szétzilálta és hitehagyottá tette játékosaimat. A legelszomorítóbb az volt, hogy senki sem volt képes felvállalni a vezérszerepet, mindenki magába fordultan ténfergett a pályán.

Az első torna tehát nem úgy sikerült a pécsiek számára, ahogyan várták, de nagyon jól megmutatkoztak a hibák. A következő torna Pécsen lesz december 17-én a PTE ÁOK Mozgástani Intézetében (POTE-csarnok).

Címkék: pécs röplabda utánpótlás junior peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr393418003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása