A női NB I alapszakaszában ismét duplafordulót rendeznek. Előbb a tabella harmadik, majd második helyezettjével találkozik a Veszprémi Egyetemi SC, amely így vasárnaptól vasárnapig összesen négy mérkőzést játszik.

A hosszú sorozatot az Újpest elleni bravúros idegenbeli győzelemmel (3:2) nyitotta a bakonyi alakulat, majd a bajnoki címvédő Vasas otthonában játszott Magyar Kupa-meccset, ahol 3:0-ra kikapott. Pénteken a harmadik helyezett Gödöllő, míg vasárnap a második Békéscsaba lesz a VESC vendége.

— Ugyan a Gödöllő előttünk áll, azonban hasonló kaliberű társaság, mint az UTE. Vagyis hazai pályán el is csíphetjük őket, ha átmentjük az Újpestnél tanúsított lelkesedésünket. Azt gondolom, bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a bravúrra, ha a saját játékunkat játsszuk — összegzett Katona Péter, edző.

A vasárnapi meccsről úgy nyilatkozott a tréner, a Békéscsaba a mezőny egyik legerősebb csapata, amely ellen egy-egy szett megnyerése is jó eredménynek számítana.

— A négy meccs nagyon megterhelő számunkra, de remélem, fel tudjuk magunkat szívni. Jezerniczki Tímea és Környei Dóra kisebb sérüléssel bajlódik, ám szerencsére így is vállalni tudják a szereplést — említette Katona Péter.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr513409490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása