A korábbi időponthoz képest tíz nappal később fogadja a Vegyész RC-Kazincbarcika a Dági KSE csapatát a férfi Magyar Kupa első fordulójában. A párharc első meccsének, illetve visszavágójának az időpontja is megváltozott!

Korábban abban egyezett meg a két klub, hogy a kupa első fordulójának első meccsét ezen a héten vasárnap játsszák Kazincbarcikán, de időközben ennek a meccsnek a játéknapja, és nem mellékesen a visszavágóé is, megváltozott.

— Eredetileg a visszavágó kezdési időpontjában nem tudtunk dűlőre jutni — mesélte Dudás András, a Vegyész edzője. — A Dág szeretett volna december második vasárnapján délelőtt tizenegy órától játszani, de előző este nekünk Debrecenben bajnoki kötelezettségünk van, és bár kétségtelen, hogy a dágiak ugyanezen a napon Nyíregyházán szerepel, de nem mindegy, hogy ők még aznap este hazatérnek, míg nekünk egy késői hazaérkezés után másnap korán kelve kellett volna a kupamérkőzést lejátszanunk. Vagyis a délelőtti kezdést nem tudtuk elfogadni, ebből aztán az kerekedett ki, hogy hétköznapra tették a visszavágót, és jelezték, hogy nekik meg az első meccs időpontjával van gondjuk, mert előrehozták a mostani szombatra a Csepel elleni bajnokijukat! A végén abban egyeztünk meg, hogy a kazincbarcikai fellépésük és a visszavágó is hétközi lesz, másfél hét múlva fogadjuk őket.

Tehát a Magyar Kupa első fordulójának első meccsét november 30-án, szerdán 18 órától rendezik Kazincbarcikán, a visszavágót pedig december 14-én, szerdán 18 órától, Dágon!

(forrás: Borsod Online)

Címkék: röplabda magyar kupa kazincbarcika vegyész dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr493393838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása