A Gödöllői Röplabda Club november 27-én, vasárnap ismét megrendezi a Mikulás Kupát a gyermek korosztályú (1997. január 1. után születettek) leánycsapatok részére! Nevezni november 11-ig (péntek) lehet!

MIKULÁS Kupa 2011

A verseny rendezője:
A Gödöllői Röplabda Club
A verseny támogatója: Gödöllő Város Önkormányzata
A verseny időpontja: 2011. november 27. (vasárnap)
A verseny lebonyolítása: A beérkezett csapatok számától függően. A későbbiekben megküldendő forgatókönyvben adunk tájékoztatást.
Nevezési határidő: 2011. november 11. (péntek)
Nevezési cím: Szabados István (+36 70 94 79 122) valogatott@gmail.com Csak az e-mailben érkező nevezéseket tudjuk elfogadni!
Nevezési díj: 3000 forint/csapat
Résztvevők: gyermek korosztály (1997. január 1. után született sportolók)
Igazolás: diákigazolvánnyal, vagy sportolói igazolvánnyal.
A torna — a hagyományaira való tekintettel — részben meghívásos, hiszen külföldi csapatok részvételére is számítunk, így a fennmaradó helyekre a nevezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. Maximális csapatszám: 15
Díjazás: Az első helyezett csapat elnyeri a Mikulás Kupát, amit egy évig birtokolhat. Az első három helyezett csapat oklevél és érem jutalmazásban részesül. Minden csapat oklevelet kap. Különdíjak és tárgyjutalmak is kiosztásra kerülnek, minden résztvevő kap valamit.

Gödöllői Röplabda Club

Címkék: gyermek mikulás röplabda gödöllő utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713352371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása