A Dunaferr SE hazai pályán hullámzó teljesítményt nyújtva nyert 3:2-re a MAFC-BME-Mapei ellen a férfi NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójában. A szurkolók a röplabda szépségeiből és hibáiból is ízelítőt kaptak.

Az első és a második játszmát magabiztos játékkal nyerte a dunaújvárosi együttes. Ekkor a MAFC edzője szerkezeti változást hajtott végre csapatánál, így magasabb játékosok kerültek az együttesbe. Ezt követően a jól működő sáncmunkával sikerült egyenlíteniük, de ezzel el is fogyott az erejük. Az ötödik szettre javuló hazaiak sorozatos hibákra kényszerítették az elfáradó fővárosiakat, ami győzelmet eredményezett. Az újvárosiak már a második hazai mérkőzésüket nyerték ötjátszmás küzdelemben.

Tomanóczy Tibor,
a Dunaferr edzője: — Az első, a második és az ötödik szettben nyújtott teljesítménnyel elégedett lehetek. A két elvesztett játszmát a fiatalság rovására lehet írni. A csereként beálló Szücs Ákos és Pádár Krisztián pozitív teljesítményükkel nagymértékben hozzájárultak a győzelemhez. Rajtuk kívül Lukács Attila és Dávid Csanád játékát tudnám kiemelni.

NB I, férfiak, alapszakasz, 8. forduló
Dunaferr SE — MAFC-BME-Mapei 3:2 (19, 16, —22, —21, 6)

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 dunaferr mafc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr543342379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása