Szombaton kora délután immár hetedik bajnoki mérkőzését játssza a Fino-Kaposvár férficsapata az NB I-ben. A somogyiak az alapszakasz nyolcadik fordulójában a Szolnokot látja vendégül, a találkozó 14 óra 30 perckor kezdődik.

A kaposvári fiúk jó hangulatban és nagy önbizalommal tréningeztek a héten, hiszen hat meccs után is veretlenek az NB I-ben, ráadásul a csepeli magabiztos diadal után a tabella élére álltak.

— Az eddigi hat mérkőzés úgy alakult, ahogy terveztük — mondta Nacsa Gábor, aki a nyáron szerződött a bajnokcsapathoz. — A Kecskemét elleni meccs döcögősen indult, de végül öt szettben nyertünk, a többi mérkőzést biztosabban hoztuk. Geiger András beilleszkedésével és a jómagam játékával, úgy érzem, sikerült hozzátennünk a csapat jó szerepléséhez a részünket. Jó úton haladunk. A Szolnok ellen is mindenképpen ugyanúgy koncentrálnunk kell, mint az eddigi mérkőzéseken. Ki kell szolgálnunk a közönséget is. Szeretnénk 3:0-s győzelemmel a hazai közönségnek újra bizonyítani.

Demeter György vezetőedző annyit tett hozzá, hogy ő is pontosan ezt várja a fiúktól, vagyis az a cél, hogy a pályán lévő játékosok az első labdamenettől az utolsóig megfelelően összpontosítsanak. A papírforma hazai sikert ígér, és a Kaposvár szeretne ismét közönségszórakoztató, jó játékkal előrukkolni.

Rossz hír, hogy a csütörtöki edzésen Geiger András ráugrott az egyik hálótartó vasra, és bokasérülést szenvedett. Emiatt könnyen lehet, hogy kénytelen lesz kihagyni a hétvégi mérkőzést. A többiek viszont egészségesek és harcra készek.

A Szolnok kilenc ponttal a hatodik helyen áll a tabellán, három meccset nyert és hármat vesztett. A Fino-Kaposvár szombaton 14 óra 30 perckor lép pályára, ugyanis a klub dicséretes módon kitér a 17 órakor kezdődő Rákóczi—Vasas labdarúgó-mérkőzés elől. A sportbarátok így mindkét összecsapást a helyszínen tekinthetik meg. A meccsre most sem kell majd belépőt venni.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr763336989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása