Izgalmakban igazán nem lesz hiány a férfi NB I felső- és alsóházában sem. A hétvégén rendezik az alapszakasz hetedik fordulóját, amelyben a Dunaferr a Dág, a Kecskemét pedig a MAFC otthonába látogat. Mottó: vidéki fellegvárak a kiscsapatok kis csarnokában! Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 7. forduló

MAFC-BME-MAPEI — KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE

(október 22. szombat, 16 óra)
Ez a párosítás szinte mindig rangadónak számít, most is! Ebben a párosításban szinte mindig a Kecskemét számít esélyesnek, most is! Ennek a párosításnak általában nagyon nehéz megtippelni a végeredményét, most is! Egyelőre nem az igazi a Kecskemét, ezt mutatja a kazincbarcikai vereség is, de Dágon a rossz kezdés után hárompontos győzelemmel zártak az alföldiek, tehát tudnak ők, ha nagyon akarnak! A MAFC remekül kezdte a szezont, veretlenül menetelt, aztán nagyon kikapott Kaposváron. A vereség várható volt, de a mértéke nem, emiatt alaposan el is vannak kenődve a játékosok. Pedig ha a múlton rágódnak, még a pontszerzésre sem lesz esélyük szombaton!

Tippünk 2:3

CSEPEL — FINO-KAPOSVÁR

(október 22. szombat, 17 óra)
A jó formában lévő, címvédő somogyiak folytathatják szép sorozatukat, a Csepeltől nem kell különösebben tartaniuk. A fővárosiak az elmúlt három fordulóban egyaránt győztek, most viszont valószínűleg egy szoros vereséget is sikerként könyvelnének el.

Tippünk 0:3

SÜMEGI RE — NYÍREGYHÁZI FRK

(október 22. szombat, 17 óra)
Egy újabb remek lehetőség, hogy megszerezze első győzelmét a Sümeg! A bakonyiak a Csepel és a Szolnok ellen is közel álltak a sikerhez, de még mindig nyeretlenek. Ha át tudják lépni a saját árnyékukat, ha le tudják győzni saját magukat, akkor a Nyíregyházával is elboldogulhatnak, hiszen a szabolcsiak inkább otthon veszélyesek, idegenben még szettet sem nyertek.

Tippünk 3:1

DÁGI KSE — DUNAFERR SE

(október 22. szombat, 18 óra)
A forduló másik nagy rangadója! A kistelepülés együttese egy-két pontot összehozhatott volna a Kaposvár és a Kecskemét elleni meccseken, de végül pont nélkül maradtak. Itt a ragyogó alkalom, hogy újra elinduljanak felfelé a tabellán, a sikerhez persze sokkal jobb játék szükséges, mint a közelmúltban. A fiatal, tehetség Dunaferr ellen persze nem lesz könnyű dolguk. Az újvárosiak a Kazincbarcika 3:2-es legyőzése alkalmával megmutatták erényeiket, idegenben azonban talán még nehezebb dolguk lesz.

Tippünk 3:2

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — DEBRECENI EAC

(október 23. vasárnap, 13 óra)

A lehető legjobbkor fogadja a nyeretlenül és pont nélkül sereghajtó Debrecent a Szolnok csapata, amely két szép győzelem után egy nem várt pofonba szaladt bele Nyíregyházán! A DEAC ellen valószínűleg sikerrel járnak a szolnokiak, így az önbizalmuk és a lelkiviláguk is helyreállhat.

Tippünk 3:0

Szabadnapos: Vegyész RC-Kazincbaricka

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr433318024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása