Az angliai Team Northrumbiában légióskodó Berndt Attiláék a Coventry&Warwick Riga otthonába látogattak volna a hétvégén, ám a hazaiak jelezték, a mérkőzést el kell halasztani.

Az elmúlt hétvégén csak egy mérkőzést rendeztek volna az angol Super 8-ben, ám azt is törölni kellett. A Coventry a Berndt Attilát is foglalkoztató Team Northrumbiát látta volna vendégül, de még a mérkőzés előtt három nappal jelezték az északiaknak, ne utazzanak el hétvégén a mérkőzés helyszínére. A hunvolley.blog utána járt az igazságnak, természetesen Berndt segítségét kértük az ügyben.

— Szerdán kaptunk egy e-mailt a Riga csapatától, hogy a szombati mérkőzést el kell halasztani, mert a termükben kiszakadt a hálótartó oszlop — mesélte Berndt Attila. — Közölték velünk, hogy nem tudnak másik időpontra termet foglalni. Az edzői stábunk felajánlotta a Rigának, hogy a mérkőzés legyen Middlesborough-ban vagy Ketteringben, de egyik semleges pálya sem felelt meg a számukra. Ezt azzal indokolták, hogy így nem tudnák élvezni a hazai pálya által nyújtott előnyöket. Szerettük volna most hétvégén lejátszani a mérkőzést, de ez aligha fog megvalósulni. Edzőnk szerint kicsit sántít a dolog, hogy miért maradt el a mérkőzés, de ez semmin nem változtat.

Az Angol Röplabda Szövetséget természetesen értesítették a felek a történtekről és határozat is született az ügyben. Az érintett csapatoknak hat-hat időpontot kell megjelölniük egy hónapon belül, hogy mikor tudnák lejátszani a mérkőzést és az alapján meg kell egyezniük. Ha a csapatok nem jutnak egyezségre, akkor a szövetség dönt a mérkőzés időpontjáról.

— Nagyon könnyen ment a beilleszkedés, csapattársaim a kezdetektől hívtak mindenféle összejövetelekre és programokra — folytatta a Leeds Carnegie korábbi játékosa, aki három évet követően igazolt a Northrumbia együttesébe, plusz a helyi egyetemen a mesterdiploma megszerzésére törekszik. — Ráadásul ez nem csak egy kezdeti jó kép volt, a mai napig nagyon segítőkészek és barátságosak velem. Az új csapatomnál az edzések jobban fel vannak építve, jobb hangulatúak és mindenki egyaránt foglalkoztatva van. Mindig megvan egy terület, amin dolgozunk az edzéseken. A bemelegítésre és a nyújtásra is kellő figyelmet és időt fordítunk, szóval összességében sokkal szervezettebbek a tréningek. Heti szinten három labdás-edzésünk van, kétszer pedig a konditerembe járunk erősíteni.

Címkék: anglia bajnokság légió légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383313382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása