Ahogyan a legutóbbi idényben, Szívós Máriáék ezúttal is megállíthatatlanok, zsinórban kilencedik győzelmüket szerezték. Porubek Lilláék hazai pályán kaptak ki, Molnár Hajnalka és Farkas Anett együttese pedig egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a hetet.

Farkas Anett és a VCU mérlege egy győzelem és egy vereség a legutóbbi két fordulóban. Farkas a pénteki, Towson elleni mérkőzésen kezdőként lépett pályára és tíz pontot szerzett a győztes összecsapáson, míg egy nappal később a Delaware ellen csere volt, de így is minden szettben pályára léphetett és hasonlóan a pénteki naphoz, szombaton is tíz ponttal segítette csapatát. Szépséghiba, hogy a Delaware túl nagy falatnak bizonyult Farkaséknak, 3:1-re nyert a VCU otthonában.

Towson elleni statisztika itt, Delaware elleni statisztika itt, tabella itt!

Molnár Hajnalka együttese, a Memphis Tigers három nap alatt játszott két mérkőzést odahaza. Pénteken öt játszmában verték az SMU együttesét, vasárnap 3:1-re veszítettek a konferencia-első Tulsa ellen. Az első mérkőzésen Molnár remekül játszott, a csapat hivatalos honlapján olvasható tudósításból és statisztikai adatokból kiderül, remekül szolgálta ki társait. Vasárnap már ő sem tudott segíteni csapatán, az éllovas győzelemmel távozott Memphisből.

SMU elleni statisztika itt, Tulsa elleni statisztika itt, tabella itt!

A Porubek Lillával felálló Kansas State Wildcats három szettben kapott ki a nála esélyesebb Texas Longhorns együttesétől. Suzie Fritz, a Wildcats vezetőedzője a mérkőzést követően elmondta, hogy nagyon készültek a Longhorns ellen, de nem tudtak a vendégekre kellő nyomást gyakorolni, elsősorban nyitásban várt többet játékosaitól. Porubek jól játszott, 11 pontot szerzett.

Képgaléria itt, statisztika itt, tabella itt!

A Middle Tennessee továbbra is megállíthatatlannak tűnik. A Szívós Máriát is foglalkoztató Blue Raiders pénteken a Florida Atlantic együttesét, két nappal később pedig a FIU-t verte egyaránt 3:0-ra. Szívós az első mérkőzésen kilenc, a másodikon 14 pontot szerzett, nála csak Ashley N. Adams volt eredményesebb mindkét mérkőzésen. A Middle Tennessee továbbra is vezeti a Sun Belt konferenciát!

Florida elleni statisztika itt, FIU elleni statisztika itt, tabella itt!

Címkék: amerika bajnokság légió röplabda egyetemi légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr583310786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása