A Somogyjádi RSZSE 3:0-ra nyert a Pécsi TE-PEAC MSB otthonában a férfi NB II alapszakaszának harmadik fordulójában.

A Somogyjád és a PEAC is teljes keretével szállt harcba. A somogyiak több Extraligát megjárt, képzett játékossal álltak fel, Hegyi Gábor visszatérése még erősebbé tette őket. Minden játékelemben felülmúlták a hazaiakat, technikai képzettségüket a megfelelően kiválasztott taktikával maximálisan kamatoztatták.

— Egyénenként kell még sokat fejlődnünk ahhoz, hogy az ilyen szintű ellenfelekkel szemben hatásos csapattaktikát meg tudjuk valósítani — vélekedett Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője. — Nehéz mérkőzésre számítottam, ismerve az ellenfelünk játékerejét, és ez be is jött. Önmagában a vereség még nem is olyan nagy baj — bár hazai pályán optimális esetben mindenkit meg kellene verni —, de a sok ki nem kényszerített saját hiba nem elfogadható. Ennek tükrében végre meg kell érteniük a játékosaimnak, hogy az edzésgyakorlatokon a mérkőzésszituációkat modellezzük, ezért várom el ugyanazt a dinamikát és intenzitást, amivel a meccseken szembesülünk. Alapvető hibánk volt, hogy a taktikus lebegtetett szervákkal nem tudtunk mit kezdeni, ez végig negatívan befolyásolta a támadójátékunkat.

NB II, férfiak, alapszakasz, 3. forduló
Pécsi TE-PEAC MSB — Somogyjádi RSZSE 0:3 (—16, —18, —20)

Címkék: pécs röplabda pte nb ii peac somogyjád

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr853308867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása