Szombaton délután folytatódik a NB I alapszakasza a Dunaferr SE számára. A dunaújvárosiak a hatodik fordulóban a Vegyész RC-Kazincbarcikát fogadják, de a feladó, Szücs Ákos továbbra sem léphet pályára bokasérülése miatt.

A Dunaferr két győzelemmel kezdte a bajnokságot, de utána vesztesen hagyta el a pályát a Kaposvár és a Kecskemét ellen is. Az ötödik fordulóban szabadnapos volt az újvárosi alakulat. A hatodik körben a Kazincbarcika gárdáját fogadják. A vendégek az első három találkozójukat megnyerték, majd vereséget szenvedtek Kaposváron. Az elmúlt héten hazai környezetben, nagy csatában 3:2-re verték a kecskemétieket. Tehát egy jó formában lévő együttest fogad Tomanóczy Tibor legénysége.

— Az elmúlt időszakban betegségek hátráltatták az edzéseket — magyarázta az edző. — Ennek ellenére úgy érzem, normálisan sikerült a felkészülésünk, amelyben ezúttal sok fizikális munka volt. Hazai pályán mindenképpen szeretnénk legyőzni a Kazincbarcikát, ami lelkes, labdabiztos teljesítménnyel sikerülhet is. Elsősorban fejben kell felnőnünk a feladathoz, hiszen ott fog eldőlni a mérkőzés. Javulnunk kell a végjátékokban és az éles szituációkban jó döntéseket kell hoznunk. Bízom benne, hogy az új igazolásunk, Czintula Mihály jó hatással lesz a fiatalokra. Szeretnénk jó mérkőzésen győzni, kiszolgálva ezzel az összecsapásra kilátogató szurkolóinkat.

Az NB I állása öt fordulót követően
1. MAFC-BME-Mapei 15 pont (5 mérkőzés)
2. Dági KSE 12 pont (5 mérkőzés)
3. Fino-Kaposvár 11 pont (4 mérkőzés)
4. Vegyész RC-Kazincbarcika 11 pont (5 mérkőzés)
5. Kalo-Méh-Kecskeméti SE 8 pont (4 mérkőzés)
6. Dunaferr SE 6 pont (4 mérkőzés)
7. Szolnoki Főiskola RK-SI 6 pont (4 mérkőzés)
8. Csepel 5 pont (4 mérkőzés)
9. Sümegi RE 1 pont (5 mérkőzés)
10. Nyíregyházi FRK 0 pont (5 mérkőzés)
11. Debreceni EAC 0 pont (5 mérkőzés)

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 kazincbarcika dunaferr vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr313304533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása