A férfi NB I alapszakaszának hatodik fordulójában a Vegyész RC-Kazincbarcika szombaton a Dunaferr otthonába látogat. A borsodiak az előző fordulóban emlékezetes, ötjátszmás mérkőzésen verték a Kalo-Méh-Kecskeméti SE együttesét.

A múlt héten a Kecskemét kétjátszmás hátrányból állt fel a Kazincbarcika vendégeként, ahogyan az előző szezonban is. Legutóbb a Vegyész három mérkőzést is 2:0-s előnyről bukott el, egyet éppen az alföldiek ellen. Csizmadia János, a kazincbarcikaiak játékosa a hunvolley.blog.hu-nak adott nyilatkozatában elevenítette fel a történteket.

— Nem gondoltunk arra az összecsapásra, hiszen az egy másik mérkőzése volt — vélekedett Csizmadia, a Vegyész feladóátlója. — Jól ment a csapatnak a játék, még a harmadik szettben is, de a bírók rossz döntései megtörtek minket. Az egész mérkőzés alatt pörögtünk, hajtottunk egymásért. Az ötödik szettben kettő-nullára vezetett a Kecskemét, de a jó nyitásainknak és blokkjainknak köszönhetően hoztuk a mérkőzést. Nekünk nagyon jól ment az egész meccsen, véleményem szerint az ellenfél önmagához képest gyengébben játszott, de ez semmit nem von le csapatunk érdeméből.

Szombaton már Dunaújvárosban lép pályára a Kazincbarcika, Csizmadiáék célja pedig ismételten a győzelem.

— Fiatal együttes a Dunaferr, tapasztalatlanabb nálunk — mondta a borsodi röplabdázó. — Ezt figyelembe véve mi a csapatunk összeszokottságában bízunk. Hasonló lendülettel szeretnénk kezdeni, mint ahogy azt tettük a Kecskemét ellen is a múlt héten. Nem titok, győzni akarunk szombaton. Ha megfelelően koncentrálunk és hozni tudjuk saját játékunkat, akár három szettben is összejöhet a siker. A lényeg, hogy nem szabad hagynunk kibontakozni ellenfelünket.

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 kazincbarcika dunaferr csizmadia vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr103298485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása