Némileg rendeződni látszik a röplabdahelyzet Szombathelyen! A tavalyi három helyett már csak két vasi csapat indul a női NB II-ben. A Haladás VSE-ből és a Szombathelyi Egyetemi SE-ből egy lett, amely együttműködési szerződés alapján HVSE-SZoESE néven, Bodzer Attila irányításával szerepel.

A másik továbbra is a Vasi Sportakadémia, amelyhez a Szombathelyi Sportiskola és a Leon SE talált csatlakozási pontot. A vezetőedző maradt Mucsi Péter. Az NB II Nyugati-csoportja hétcsapatos, a Vasas junior, a Kalocsai SE, az Ajkai Röpisuli SE, a székesfehérvári MÁV Előre SC és a fővárosi Közgáz SC-DSK alkotja a mezőnyt. A HVSE-SZoESE vasárnap 14 órától a Sugár úti csarnokban a Vasast fogadja, a VSA a Közgázhoz látogat.

(forrás: Vas Népe)

Címkék: szombathely röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153288347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása