A VIKSZ-Agria RC-Eger 3:0-ra kikapott hazai pályán a Jászberénytől a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz első fordulójában.

A vendégcsapat komplett csapattal érkezett, az NB I-es Szolnok keretéhez is tartozó, kettős igazolással rendelkező játékosok is pályára léptek. Látszott rajtuk az összeszokottság és a nagyobb tapasztalat. Végig magabiztosan játszottak, és ha szoros szettekben is, de biztosan hozták a mérkőzést. Az Agria RC nem tudott felnőni a feladathoz.

Juhászné Tóth Mária, az Eger játékos-edzője: — Nagyon jól játszó csapattól kaptunk ki. A Szüret Kupán elszenvedett vereségért nem tudtunk visszavágni. Gyengén és főleg lelkesedés nélkül játszottunk, elemi hibákat vétettünk. Ezeken sürgősen javítanunk kell.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 1. forduló
VIKSZ-Agria RC Eger — Jászberényi RK 0:3 (—19, —22, —21)

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda jászberény nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383273811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása