Az előző szezonhoz képest elég sok helyen változott az angliai Leeds Carnegie férficsapatának összetétele. Tóth Milánnak köszönhetően azonban a hunvolley.blog olvasói továbbra is hétről-hétre friss híreket, helyszíni tudósításokat olvashatnak az egyetemi város együtteséről.

Berndt Attila a Team Northrumbia együtteséhez igazolt, mert a helyi egyetemen idén kezdi a mesterképzést. Fehér Tamás a szezon első felében térdproblémái miatt biztosan nem fog pályára lépni, míg Demeter András lediplomázott és Magyarországon folytatja tovább tanulmányait. Így magyarok ketten maradtunk Herczeg Rolanddal a csapatban. Érkezett hozzánk két amerikai játékos: Gregory Higgins és Andrew John Nally. Greg Spanyolországban játszott korábban, 26 éves szélsőütő. AJ 22 éves, és szintén nyitásfogadó-ütő.

A Sheffield gárdájából érkezett David Clayden, akire nagy szükségünk lesz centerposzton, valamint a liberóposzton egy 37 éves ausztrál, Bryan Arnicar fog szerepelni. A 12 fős keretünk még nem teljes, mert a korábbi évekhez hasonlóan idén is érkeznek majd diákok az egyetemre, akik közül néhányan megütik a szintet ahhoz, hogy a csapatba kerülhessenek. A felkészülést két hete kezdtük, hamarosan egy edzőmérkőzést játszunk a Sheffielddel, aztán pedig Skóciába utazunk két mérkőzés erejéig. A szezon szeptember 24-én kezdődik, idegenbe látogatunk a Northrumbiához.

Konkrét célokat a csapat nem fogalmazott meg – leszámítva az egyetemi bajnokság és a kupa megnyerését –, de az alapszakaszban az első négybe szeretnénk kerülni.

Tóth Milán, Leeds

Címkék: anglia légió röplabda légiós leeds

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr983201492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása