Négycsapatos felkészülési torna vár szombaton a Dunaferr SE férficsapatára, amely a válogatott Dávid Csanád nélkül, de több tehetséges fiatallal várja a Kaposvár, a Dág és a Sümeg elleni párharcokat.

Újabb felkészülési tornán vesz részt a hétvégén a Dunaferr SE férficsapata. Tomanóczy Tibor edző tanítványai ezúttal Sümegen vendégszerepelnek, ahol az idei szezonra alaposan megerősített házigazda, a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Kaposvár, valamint a Dág társaságában vesznek részt egy négycsapatos megméretésen.

Remek erőpróba lesz ez a dunaújvárosi csapat tagjainak, és kiválóan segítheti az együttes felkészülését az új szezonra. Nem mellékesen az ellenfeleket is fel lehet térképezni a szombati játéknapon. A torna egyik célja tehát a felkészülés lesz, a másik a korosztályos válogatottak beépítése a felnőtt együttesbe. Erre is jó alkalmat adhat a hétvégi viadal.  Az újvárosi csapatból csak egy játékos nem tud részt venni a tornán: Dávid Csanád a válogatott színeiben a lettek elleni olimpiai elő-előselejtezőn játszott pénteken.

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: dunaújváros röplabda sümeg dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr303182585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása