Augusztus első hétvégéjén rendezték a II. Aquaworld–Ipanema amatőr strandröplabda-bajnokságot. A torna nyitóeseménye egy riói hangulatú éjszakai fürdőzés volt, amelynek Európa egyik legnagyobb vízi élményparkja, az Aquaworld adott otthont.

Az éjszakai fürdőzés fő attrakciójaként eredeti brazil táncosok léptek fel, akik megjelenésükkel és díszes jelmezeikkel idevarázsolták Rio De Janeiro karneváli hangulatát. A brazil est témája abból ered, hogy a verseny főtámogatójaként jegyzett Ipanema ebből az egzotikus dél-amerikai országból származik. A táncosok szemet gyönyörködtető maskarájukkal és táncukkal még inkább felpezsdítették az amúgy is fergeteges hangulatot. A pénteki nap így sikeresen zárult és méltó módon adta át a stafétabotot a hétvégén folytatódó rendezvénysorozatnak.

A szombati napon 24 regisztrált csapat közel 120 versenyzővel jelent meg az Aquaworldben, a verseny helyszínén. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb 12 csapat jutott tovább a következő napi döntőkbe. Vasárnap a hangulat már feszültebb volt, köszönhetően az első három helyezett között kiosztásra kerülő 800 ezer forint összértékű nyereményeknek. Vasárnap délután négy órakor került sor a döntőre, ahonnan a DKSE csapata került ki győztesként. A csapat tagjai: Müller Vilmos, Sipos Regina, Oroszi Tamás, Török Anita, Placskó Emese. Másodikként a Dombori csapata futott be.

(forrás: euroastra.hu)

Címkék: röplabda strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr483143298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása