A magyar válogatott Kántor Sándor szövetségi kapitány irányításával a lettek elleni olimpiai elő-előselejtezőre készül. A hazai meccset Kecskeméten rendezik majd.

Az alföldi városban kezdi meg a felkészülést a nemzeti csapat. Zarka Péter után most Koch Róbert, az egykori válogatott feladó lesz a másodedző. A válogatott augusztus 18-án, csütörtökön Macedóniába utazik, ahol a helyi szövetség meghívására részt vesz a 35. Branko Hadzi Iljoski-Cajka nemzetközi felkészülési emléktornán. A mieink a helyiek mellett Nagy-Britannia és Dánia válogatottjaival mérkőznek meg. Jó mezőny, csapatunknak megfelelő erősségű ellenfelek a felkészülésre. Sajnos.

A magyar válogatott kerete
Kaszap Tamás, Kecskeméti Péter, Szabó Dávid, Baróti Árpád, Kovács I Zoltán, Nagy József, Szabó Alpár, Molnár Dávid, Geiger András, Németh Szabolcs, Kovács II Zoltán, Dávid Csanád.

Az olimpiai előselejtező programja
Augusztus 26. péntek, 18 óra: Magyarország – Lettország (Kecskemét)
Szeptember 3. szombat, 19 óra: Lettország – Magyarország (Jelgava)

(forrás: sport24.hu)

Válogatós

Néhány kérdés... Például: a hozzáértők azt mondták az elmúlt években, hogy a szigorú nemzetközi előírások miatt nem lehet válogatott tétmeccset rendezni a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban. Most meg mégis lehet. Ez egyrészt természetesen örömteli, másrészt mi a magyarázat arra, hogy eddig nem lehetett, most meg igen?

Hol van Veres Péter, Mészáros Dömötör, Mózer Zoltán, Dávid Zoltán és Nagy Péter. A magyar férfiválogatott sajnos továbbra sem a jelenlegi legjobb magyar röplabdázókból áll. Miért?

Ha a Lettország a legerősebb összeállításban lép pályára, akkor valószínűleg kalap-kabát...

Címkék: válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr943131140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása