Tovább bővül az angliai magyar röplabdás kolónia! A Szeged, a Miskolc és a Gödöllő korábbi feladója, Tóth Luca Newcastle városába költözik, a Northumbria University-n tanul, és a Team Northumbria csapatában játszik majd. Többen is csatlakozhatnak hozzá!

– Az edzőnk, David Goodchild, az angol válogatott másodedzője, nagyon lelkes, imádja a röplabdát – mesélte a hunvolley.blog érdeklődésére Tóth Luca. – Meglepő volt ahhoz képest, amit az angol röplabdáról gondoltam. Nagyon kell a klubnak egy szélsőütő lány, és egy feladóátló fiú, de centereket is szívesen várunk! Sajnos lejárt a jelentkezési határidő az egyetemre, de idén egy bevezető tanfolyamot garantálnak, és ha megfelel az illető, akkor utána az egyetemet, ami Anglia egyik legjobb egyeteme!

A feladó hozzátette, fizetve van továbbá a fizioterápia, a gyúrás, az orvos, illetve Anglia legnagyobb és legjobb egyetemi sportközpontjának használata (uszoda, falmászás, squash, stb).

– Voltam próbajátékon, mindenki nagyon lelkes, nagyon jó kis csapat, érmes helyezéseket várunk magunktól – folytatta Tóth Luca. – Nagyon reméljük, hogy találunk hozzá megfelelő embereket. Remélem, van még néhány jó játékos odahaza, aki nem írt alá sehova, és szeretne egy ilyen jó lehetőséggel élni, amit én is kihasználok most!

Címkék: anglia légió tóth röplabda légiós northumbria

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr273111143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása