Immár hivatalos: a következő bajnoki évadban Pálfy Marianna irányítja majd a BITT-Kaposvári NRC női csapatát az NB I-ben. A fiatal somogyi szakember így a jövőben már csak a pálya mellett segítheti az együttest, játékos-pályafutását ezzel befejezte.

A felkészülés augusztus elsején indul, de egyelőre még nem lehet pontosan tudni, kik állnak majd munkába. A játékoskeretet illetően ugyanis egyelőre még csak távozókról szólnak a hírek, az érkezők rovatba a jelenlegi állás szerint legfeljebb az utánpótlás korosztály tehetséges tagjait írhatják majd be. A napokban eldőlt, hogy az elmúlt szezon egyik legjobbja, Balajcza Barbara egyéves somogyi kitérő után visszaköltözik a fővárosba és ott próbál meg munkát és csapatot találni magának.

Az érettségizők közül Ihász Dóra és Rulek Rita biztosan távozik, Rák Rebeka és Harmath Zsófia további sorsa még bizonytalan, elsősorban az elért tanulmányi eredményeken múlik. Úgy tűnik tehát, hogy a Kaposvár szakvezetője a következő évadban új csapatot építhet. A klubvezetés az ismert anyagi helyzet miatt szerény költségvetést készített, de nem mondott le arról, hogy az együttes megőrizze a helyét az NB I élmezőnyében. A bajnokság várhatóan szeptember közepén rajtol majd.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr403045669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása