Idén július 29-31. között rendezik meg Bonyhádon a hagyományos Országos Röplabdás Találkozót. Immáron 16. alkalommal találkoznak a sportpályán az ország szinte minden pontjáról, illetve a határainkon túlról érkező röplabdások.

Bernhardt Róbert, az eseményt szervező Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub elnökhelyettese elmondta, idén is 16 füves, és két strandröplabda-pályán mérhetik össze tudásukat az érdeklődők. Bárki kipróbálhatja ügyességét a találkozón, amely az amatőr röplabdasportot hivatott népszerűsíteni. Hozzátette, a szórakoztató műsorok terén is meglepetésekkel szolgálnak majd a résztvevőknek. A családok legfiatalabb tagjait pedig játékos vetélkedőkkel, valamint az egészséges életmódot hangsúlyozó programokkal várják.

(forrás: teol.hu)

Címkék: vegyes röplabda bonyhád

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr783009754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása