Körön kívülre került a Fino-Kaposvár férficsapatánál Kántor Sándor, mert a vezetőség Demeter György mellett tette le a voksát. A volt tréner feszültséggel teli nyilatkozatot tett.

– Nem tudok mit mondani, inkább megvárnám a pénteket – kezdte Kántor. – Sajnálom, hogy így történt, egy biztos, tíz játékosból kilenc mellettem állt. Sok mindenben nem értettem egyet az elnökséggel, például a prémiumelosztási tervemet felülbírálták, holott én láttam a vidéki meccseket is... Most legyen elég ennyi.

A kaposvári elnökség döntésének értelmében csütörtökön Demeter Györggyel ülnek le tárgyalni az együttműködésről. Ugyanakkor Zarka Péter és Mészáros Péter személyében kedden másik két szakemberrel is elbeszélgettek a klubvezetők, a játékosként szintén kaposvári múlttal bíró trénerek utánpótlásvonalon kaphatnak feladatot.

(forrás: nso.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr33005636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása