A Fino-Kaposvár férficsapata továbbra is edzőt keres. A múlt héten megválasztott új vezetés csak kaposvári szakemberekkel tárgyalt a napokban, és várhatóan a jövő héten hozza meg a döntést.

Az eddigi szakvezető, Kántor Sándor már jelezte, hogy szívesen folytatná a megkezdett munkát. A játékosokkal kedden találkoznak az elöljárók, és a hírek szerint a fiúk megkapják az idei prémiumukat. A remények szerint több játékossal sikerül új szerződést kötni.

Bagics Balázs, Németh Ferenc és Kaszap Tamás viszont külföldre vágyik. Bagiccsal kapcsolatban a francia másodosztályt emlegetik. Egyed László klubelnök elmondta, a hosszú távú cél az, hogy helyi edzővel, helyi kötődésű játékosokból alakítsanak ki ütőképes együttest, mert továbbra is Kaposvár a röplabda honi fellegvára.

A hunvolley.blog biztos forrásból szerzett információi szerint Kántor Sándoron kívül Demeter Györgyöt, Zarka Pétert és Mészáros Pétert is megkeresték a vezetők.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr132993059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása