Május 21-én, szombaton, a budapesti Szent László Gimnáziumban rendezték a III. korcsoportos diákolimpia elődöntőtornáját. Mivel a győri csapat visszalépett, csak két együttes, a csepeli Kék Általános Iskola, és a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola maradt.

A kiírás értelmében két mérkőzést kellett játszaniuk egymás ellen. Az első mérkőzést 3:0-ra nyerték a csepeliek, ezt követően fél óra elteltével következett a második összecsapás. A kiélezett első játszma után a Kék Iskola csapata ezúttal is felülkerekedett a dunaújvárosiakon. Ezzel a fantasztikus győzelemmel a Kék Iskola III. korcsoportos csapata is döntős (június 16-17. Miskolc), a IV. korcsoportosok mellett (június 3-4. Debrecen)!

A csapat tagjai: Tóth Tibor edző, ifj. Tóth Tibor, Rozgonyi Bálint, Hajcsák György, Farkas Károly, Ghazal Jamil, Börcsök Csaba edző, Ambile Darió, Orosz Adrián, Grimm Ármin, Nagy Dániel, Amabile Matteó

Diákolimpia, III. korcsoport, fiúk, elődöntő, Budapest
Kék Általános Iskola Csepel – Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros 3:0 (18, 24, 22) é 3:1 (–28, 18, 16, 14)

Címkék: dunaújváros csepel kék röplabda dózsa diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr132922963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása