Az elmúlt egy hónapban több versenyen megfordultak a kalocsai fiatalok Kaposvártól Egerig, a szupermini, a mini és a gyermek korosztályban egyaránt, igaz az iskolák közötti versengéskor már a korcsoportos elnevezést használva. Az elmúlt hétvégén Egerben a II. korcsoportos országos diákversenyt rendezték, amelyen a Kalocsa és Térsége Iskoláját Deák Mariann tanítványai képviselték, és nagyszerű eredményt értek el a torna megnyerésével.

Két csoportra osztva kezdődött a torna, ahonnan a kalocsai csapat első helyezettként biztosan lépett tovább, majd a döntőbe jutásért egy küzdelmes mérkőzésen a Hortobágy ellen nyert. Az aranyéremért folytatott csatában az első szettet egy jó nyitássorozat eredményeképpen a házigazda egriek nyerték. Innen hatalmas küzdelemben előbb sikerült egyenlítenie a Kalocsának, majd egy nagyon izgalmas döntőjátszmában minimális különbséggel, 15:13-ra a szettet, és ezzel a tornát is megnyernie a csapatnak! A torna legjobb mezőnyjátékosa az egész nap remek teljesítményt nyújtó Argat Cintia lett. Az aranyérmes csapat névsora: Fekete Lívia, Fekete Gréta, Vörös Lili, Horváth Gabriella, Argat Cintia, Klopcsek Fanni, Magyar Klaudia, Szili Viktória, Szőgyi Szandra, Kocsis Virág.



A bajai Tökalsó Kupa megnyerése után újabb trófeával gazdagították a gyűjteményüket a lányok. A következő megmérettetése ennek a korosztálynak május végén az Országos Mini Kupa lesz Szolnokon, de addig is lesz más utánpótlástorna kalocsai érdekeltséggel, hiszen május 12-én a IV. korcsoportban Szegeden lesz az országos elődöntő, május 15-én pedig Csepelen lesz a juniorbajnokság második fordulója.

Címkék: mini eger röplabda kalocsa utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr192889967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása