Május 14-én, szombaton Dág ad otthont a férfi NB II juniorbajnokság négyes döntőjének. A házigazdák csapatán kívül pályára lép a Győri RC Jedlik, a Kunhegyes ESE és az Eszterházy Gyakorlóiskola Eger-Szent-Györgyi DSE-VSI. Az eseményen beszédet mond a helyi polgármester.

Történelmi pillanat előtt áll a kistelepülés juniorcsapata! Dágnak ugyanis nem volt még NB II-es juniorbajnok együttese. Végig az élmezőnyben szerepeltek, de a kupát eddig nem sikerült begyűjteniük. A fiúk az idei szezonban még egyetlen mérkőzést sem veszítettek, tehát veretlenek, ráadásul ismét megnyerték a Jedlik kupát, ahol a Company Nyelviskola-Veszprémi RC juniorcsapatát, és a Budapest-válogatottat is felülmúlták. Az NB II-es csapatukban helyi nevelésű játékosok szerepelnek, Kiss Kálmánnak köszönhetően, aki újrateremtette a Dág röplabda-utánpótlását!

A döntő május 14-én, szombaton kerül megrendezésre Dágon, így a fiatalok hazai közönség előtt hajthatják végre a bravúrt. Bővebb információk a klub honlapján ide kattintva, vagy a klub Facebook-oldalán, ide kattintva!

Már megint jött egy levél...

Helló Dani!
Helmayer Zsolt vagyok a Dági KSE egyik játékosa. Tudnál írni egy rövid kis cikket a hunvolley.blog.hu-n a döntővel kapcsolatosan? Írtunk ez ügyben a Magyar Röplabda Szövetségnek, hogy reméljük, nem az utolsó napokban szándékoznak majd feltüntetni a döntő helyszínét és időpontját, de szokásukhoz híven válasz nem érkezett levelünkre. Szeretnénk egy színvonalas rendezvényt szervezni, de segítő kezekre az MRSZ-en belül nem találtunk. Úgy néz ki, hogy érmeket, kupákat is nekünk kell megvennünk. (Ez azért ultra gáz.) Segítségedet szeretném kérni abban, hogy egy cikkel reklámozhassuk a rendezvényt a hunvolley.blog.hu-n.

Címkék: röplabda junior nb ii dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr692881584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása