A férfi NB I 9-11. helyéért zajló rájátszásában a Sümegi RE szombaton a Szolnoki Főiskola RK-SI csapatát fogadja. A bakonyiak kemény ütközet előtt állnak, de szeretnének szépen búcsúzni mindig népes és lelkes közönségüktől, hiszen a jelenlegi szezonban ez lesz az utolsó hazai meccsük.

A háromcsapatos csoport rendkívül kiegyensúlyozott, hiszen a Szolnok, a Szeged és a Sümeg egyaránt egy győzelmet és egy vereséget számlál eddig.

„A Szolnokot az idén egyszer már le tudtuk győzni, az volt az évad egyik legértékesebb sikere számunkra – kezdte Markó Gábor, a Sümeg játékos-edzője. – Igaz, hogy az esélyek jelenleg riválisunk mellett szólnak, de nem feltartott kézzel várjuk a rangadót. A legutóbbi fordulóban a Szegedet igen egységes játékkal vertük meg, reményeim szerint most is hasonló produkcióval rukkolunk elő. A rutin és a hazai pálya mindenképp mellettünk szól, ezt szeretnénk kihasználni.”

Az is a sümegiek mellett szólhat, hogy a Szolnok egyik legjobbja, Csépke Gábor sérüléssel bajlódik.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: szolnok röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr902830648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása