Az Agria RC-EVSI valamennyi korosztályos lánycsapata bejutott saját sorozatának elődöntőjébe. A hevesiek két korcsoportban házigazdaként szállhatnak harcba a minél előkelőbb helyezésekért.

Az NB I juniorbajnokságának elődöntőjében a BSE, a Szolnoki Főiskola RK-SI és a Nyíregyházi Főiskola SE csapatai lesznek az egriek ellenfelei. A hevesi lányok az alapszakaszban mind a 14 mérkőzésüket sikerrel vették, mindössze két szettet vesztettek. Az elődöntőt április 2-án, az egri Neumann János Középiskolában rendezik.

Az Országos Serdülő Kupa elődöntő mérkőzéseit március 20-án az Újpesti TE otthonában rendezik, ahol a házigazdákon kívül a Kaposvár, a Röpisuli SE és az Agria RC-EVSI együttesei lépnek pályára. Itt az 1994. január 1-én és utána születettek játszhatnak. A csoportból az első kettő jut a döntőbe.

Az Országos Ifjúsági Kupa küzdelmeit szintén Egerben, a Neumann János Középiskolában rendezik az Agria RC-EVSI, az UTE és a Közgáz SC-DSK csapatainak részvételével. Március 13-án reggel 9-től indulnak a mérkőzések, a csoportból az első kettő jut a hatos döntőbe.

Az Országos Serdülő Bajnokságban azok az 1994. január 1. után születettek játszhatnak, akik eddig nem szerepeltek a felnőtt és a juniorbajnokságokban. A hatos döntőben az egriek mellett eddig a nyíregyházi Nyírsuli a biztos résztvevő.

Az Országos Gyermek Bajnokság első fordulóját már lejátszották Békéscsabán, ahol a hazaiakon és az EVSI csapatán kívül a Miskolci VSC-MISI és a Nyírsuli csapatai léptek pályára. A második fordulót április 10-én, Miskolcon rendezik.

Figyelembe véve, hogy a március hónap a felnőtt bajnokság miatt is nagyon leterhelt, igen nagy feladat vár azokra a különböző korosztályokban játszó leányokra, akik a felnőtt csapatban is szerepelnek.

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger agria röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362723968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háló 2011.03.11. 07:11:32

Megérne egy újságcikket,hogy miért áll kiesésre az Eger felnőtt röplabda csapata,ha az utánpótlás csapatai országos eredményeket érnek el.
süti beállítások módosítása