Egy eséllyel kevesebb... Egy nagy dobása azért még lehet az NRK-Nyíregyháza női csapatának, amely ugyan nagyon szoros csatában elbukta az Újpest elleni Extraliga-negyeddöntő második mérkőzését, de az egyik fél második győzelméig tartó párharc harmadik meccsét szombaton újfent hazai pályán vívhatja.

Márpedig a szabolcsi csapat kedden egyértelműen bizonyította, képes legyőzni fővárosi riválisát. Akkor csaknem tökéleteset nyújtottak a nyírségiek, akik 3:0-ra elkalapálták az előzetesen favoritnak tartott UTE-t. Ennek megismétlése a négy közé jutást jelentené, ami jelen körülmények között elképesztő teljesítmény lenne.

„A csütörtöki eredmény csalóka, a 3:0-s vereség dacára azt mondhatom, ezt mi rontottuk el – fejtegette Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Az első szettet 26:24-re vesztettük el, hajszál hiányzott a vezetés megszerzéséhez, sajnos már sohasem tudjuk meg, mi történt volna, ha nyerjük azt a játszmát... Bosszant a dolog, de nem vagyok csalódott, a lányok ugyanis mindent megtettek, ez fontos a továbbiakra nézve. Természetesen győzelemre játszunk a harmadik meccsen, hozzáteszem, hatalmas siker lenne a négy közé jutás, amit az elmúlt esztendőben például nem tudtunk megvalósítani.”

Most is lesznek hiányzók, Bodnár Nerina és Roma Flóra változatlanul nem állhat rendelkezésre, Sitku Tamarára talán számíthat az NRK.

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: nyíregyháza röplabda ute újpest extraliga nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682711726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása