Az utolsó szakaszához, a rájátszáshoz érkezett a női NB I küzdelemsorozata. Az 5-8. helyekre besorolt alakulatok élethalálharcot folytatnak, ugyanis hamarosan végleg eldől, melyik együttes búcsúzik a ligától a Kalocsán kívül. A Veszprémi Egyetemi SC jó helyről, a csoport éléről várhatja a folytatást, miután a középszakaszban öt győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el. A bakonyiak szombaton 17 órakor a Kalocsai SE-t látják vendégül.

„Továbbra is szeretnénk megőrizni éllovas pozíciónkat, ezért kötelező győzelmet várok a Kalocsa ellen – kezdte igen határozottan Oláh János, a VESC mestere. – Az influenzajárvány a mi csapatunkat is megviselte, szinte nincs olyan játékosunk, aki ne betegeskedett volna rövidebb-hosszabb ideig. Legutóbb Földesi Nórát döntötte le a lábáról a kór, de reményeink szerint szombaton vállalni tudja a játékot.”

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda kalocsa vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr192669039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása