Lehet, hogy elmarad az OIK?!

 2011.02.10. 09:43

Sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy a felnőtt bajnokságok után az utánpótlás-sorozatok is lepusztulásnak indulnak a magyar röplabdasportban. Persze vannak, akik erre rásegítenek, az MRSZ ugyanis közölte, az érdektelenség miatt akár veszélybe is kerülhet a fiú Országos Ifjúsági Kupa megrendezése.

A fiú OIK mezőnyébe mindössze hét csapat nevezett. A versenykiírás értelmében a verseny elindításához minimum nyolc csapat nevezése szükséges. A szövetség február 15-ig meghosszabbította a nevezési határidőt, hogy a mezőny bővüljön, s ne szűnjön meg idén ez a nagy múltú versenyszám.

Az eddig nevezett csapatok
• 1. MCM-Diamant-Kaposvár
• Csepel
• Dági KSE
• Dunaferr SE
• Egri Eszterházy Gyakorló Iskola Szent Györgyi DSE-VSI
• Kecskemét
• Kazincbarcika

A hunvolley.blog kérdése
Nyolc csapattal mehet az OIK, héttel nem! Ennek mi a logikus magyarázata? A benevezett hét csapat miért maradjon játék nélkül, ha esetleg nem lesz egy nyolcadik induló?

Észbe kaptak!
Az MRSZ legfrissebb tájékoztatása szerint függetlenül attól, meglesz-e a szükséges minimum nyolc jelentkező, a fiú Országos Ifjúsági Kupát mindenképpen megrendezik. Tekintve, hogy a meghosszabbított nevezési határidő még nem járt le, a résztvevő csapatok száma még kérdéses, de a legfontosabb maga a tény, hogy a versenyzési lehetőséget mindenki megkapja.
 

Címkék: ifjúsági röplabda oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr62651050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása