A férfi NB I alapszakasza után hat győzelmet és hét vereséget tud felmutatni a Sümegi RE. A bakonyiak a középszakasz első hétvégéjén előbb a Kodolányi-Masita FRKE otthonában lépnek pályára, majd hazai környezetben fogadják a Sollight-Nyíregyházi FRK együttesét.

– Szombaton Székesfehérváron lépünk pályára, míg vasárnap a Nyíregyházát fogadjuk – ismertette a hétvégi programot Markó Gábor, a sümegiek játékos-edzője. – Az az igazság, hogy az eddig történtekkel elégedett vagyok, hiszen tavaly az egész bajnokságban nyolc alkalommal tudtunk győzni pályát, ehhez viszonyítva az alapszakaszbeli hat siker jó teljesítmény.

– Az egyik sereghajtó ellen kezdik a tavaszi menetelést.
– Természetesen Székesfehérváron kötelező a győzelem. Ez az alapszakaszban is sikerült mindkét alkalommal, sőt Fehérváron még játszmát sem veszítettünk, míg itthon 3:1 lett a végeredmény. Igazándiból ez nem meglepetés, hiszen játékoskeretünk is erősebb és az alapképzettségünk is jobb, mint riválisunké.

– Egyértelműen a Nyíregyháza tűnik a nehezebb ellenfélnek.
– Velük szemben felemás a mérlegünk. Ott 3:2-re buktunk, ám itthon remek játékkal 3:0-ra nyertünk. Vasárnap is éles, kemény mérkőzésre számítok, persze nem lenne ellenünkre, ha a korábbi eredmény ismétlődne meg. Talán a fentebbiekből is kiderül, hogy egyértelműen kettős sikerrel szeretnénk indítani ezt az évet, hiszen így megerősítenénk helyünket a középmezőnyben. Az biztos, hogy az idén nem helyezésben gondolkodunk, csupán egyetlen határozott célunk van: a rájátszásban nem a kiesés elkerüléséért akarunk küzdeni, erre egyébként meg is van minden esélyünk. Ennek érdekében kell két győzelemmel nekilódulnunk ennek az esztendőnek.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr302584751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása