Maratoni röplabdatorna Érden

 2011.01.07. 10:18

Idén is megrendezik a már hagyományosnak számító maratoni röplabdatornát, amelyen a résztvevő csapatok ezúttal – péntek éjféltől vasárnap reggelig – 2011 percet játszanak majd. Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában a városból, valamint Pest megye és Budapest területéről érkező tíz amatőr, vegyes csapat lép pályára, de az együtteseket meghívott sztárvendégek is erősítik majd.

A szervezők tájékoztatása szerint vasárnap reggel ellátogatnak az eseményre a hazai röplabdasport kiemelkedő egyéniségei, így többek között Dr. Kotsis Attiláné, aki szövetségi kapitányként olimpiai és világbajnoki negyedik helyezett, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes volt a női válogatottal, Szalayné Sebők Éva, 236-szoros válogatott, BEK- és KEK-győztes és Tatár Mihály, 265-szörös válogatott, Európa-bajnoki ezüstérmes.

A versenyt a vegyes röplabda szabályainak megfelelően bonyolítják le, negyven percenként új csapatok lépnek pályára, a résztvevő gárdákat pedig a megnyert szettek alapján rangsorolják a 2011. perc elteltével. A rendezvény vasárnap a győztes alakulat és korábbi, illetve jelenleg is aktív játékosokból álló vegyes együttes összecsapásával zárul. Utóbbiban Glózik János, Király Zsolt, Vatai Gabriella, Takács Zsófia, Soós István és Demcsák Zsuzsa szerepelnek majd.

(forrás: MTI)

Címkék: vegyes röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr862566909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása