Egy hét kihagyás után folytatódnak a küzdelmek a nemzetközi kupasorozatokban. December 7-én, kedden a Bajnokok Ligájában Demeter György edző török csapata, a Fenerbahce az orosz Lokomotiv Belgorodhoz látogat. A meccs élő közvetítése 17 órától ide kattintva megtekinthető! Az élő eredményközlés ide kattintva megtekinthető!

A Challenge Kupa harmadik fordulójának első mérkőzésén Kovács I Zoltán szlovén csapata, az OK Salonit Anhovo Kanal a francia Beauvais Oise otthonába látogat, az élő eredményközlés 20 órától ide kattintva megtekinthető! Dávid Zoltán román együttese, a CVM Tomis Constanta az orosz Gazprom-Jugra Szurgut csapatát fogadja. Az élő eredményközlés 19 órától ide kattintva megtekinthető!

Címkék: bajnokok ligája röplabda challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr982498803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szudac 2010.12.07. 09:44:45

Játékvezetőink közül Adler László a ZOK SPLIT 1700 (CRO) - BERGAMO (ITA) női, Mezőffy Zsolt pedig az INNSBRUCK(AUT) - Dinamo MOSCOW (RUS) férfi Bajnokok Ligája mérkőzéseken működnek, mindkettő I. játékvezetőként.
süti beállítások módosítása