A Honvéd Zrínyi nagyon simán nyert (3:0) a Nyírsuli otthonában a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz hetedik fordulójában. A találkozó képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Az első bajnoki kör utolsó fordulójára a tervezetthez képest némi késéssel, és sűrű hóesésben indult útnak a fővárosi csapat. A helyenként a vezetést is akadályozó havazás ellenére időben megérkezett a Zrínyi küldöttsége Nyíregyházára, a Zay Anna Gimnázium tornatermébe.

A mérkőzést látva úgy tűnt, hogy hiányzó játékosaik (Ehmann Kata, Horváth Orsolya, Sipos Nóra, Szentgróti Anita) ellenére az utazás sokkal izgalmasabb volt, mint maga a játék. Sajnálatos tény, hogy a fiatal játékosokból álló szabolcsiak, edző, játéktudás, és lelkesedés hiányában nem voltak egy súlycsoportban a Honvéddal.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 7. forduló

Nyírsuli – Honvéd Zrínyi SE 0:3 (–9, –10, –18)
Nyíregyháza, 20 néző. Játékvezetők: Varga Á., Rutkovszki
Nyírsuli: Berényi, Hankóczki, Szabó, Andrejkovics, Tar, Kékesi. Csere: Boros (liberó)
Honvéd Zrínyi: Lakatos D., Leirer, Váradi, Kiss V., László Zs., Nagy Cs. Csere: Juhos, Paholcsek. Edző: Kovács István

Az eredmény alakulása. 1. játszma (14 perc): 0:2, 4:8, 5:20. 2. játszma (15): 4:6, 8:17, 9:24. 3. játszma (19): 2:6, 11:15, 17:24

(forrás: zrinyivolley.shp.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda zrínyi honvéd nb ii nyírsuli

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr352480564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása