A szezon eddigi legnagyobb rangadója következik a női NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában: az egy vereséggel listavezető Kaposvár a második helyezett Miskolcot fogadja! A további három párosítás végkimenetele is sorsdöntő lehet. Beharangozó!

ÚJBUDA TC – SZOLNOKI RK-SI
(november 14. vasárnap, 11 óra)
A meccs esélyese a házigazda Újbuda, mert hazai pályán a Veszprém elleni kisiklást leszámítva hagyományosan jól szerepel. Legutóbb pénteken játszott odahaza, és az Eger ellen 3:1-re nyert, tehát sikerélményben is volt része és utaznia sem kellett. A Szolnok nyeretlen idegenben, sőt még szettet sem nyert. Pénteken odahaza 3:2-es meccsen kapott ki a Miskolctól, tehát a kulcsemberek (Illésné Bordás Mónika, Nyári Virág) minden bizonnyal meglehetősen fáradtak a csepeli összecsapás előtt.

Tippünk: 3:0

AVE-AGRIA RC-EGER – PALOTA-BÖLLHOFF
(november 14. vasárnap, 12 óra)
A győzelembe menekült a Palota az előző fordulóban, hiszen a betegségektől és sérülésektől sújtott együttes rendkívüli lelkesedésének és önfeláldozó mezőnymunkájának köszönhetően 3:2-re nyert a Veszprém ellen, miközben az utóbbi hetekben egyre jobb formába lendülő Eger 3:1-re kikapott az Újbuda otthonában. Hazai pályán így is a hevesiek számítanak esélyesebbnek, nagy kérdés, hogy az anyagi nehézségekről szóló hírek a pályán belül is éreztetik-e hatásukat...

Tippünk: 3:1

BITT-KAPOSVÁRI NRC – ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI
(november 14. vasárnap, 16 óra)
És akkor elérkeztünk az ősz legnagyobb rangadójához! A kaposváriak eddig csak egyszer kaptak ki a jelenlegi szezonban, éppen a borsodiak otthonában (2:3). Ez október elején volt, azóta veretlenül menetelnek, s egyre összeszedettebb, stílusosabb, eredményesebb játékot produkálnak. A Miskolc ezzel szemben kikapott az Újbuda otthonában, valamint Kalocsán is. A borsodiak malmára hajthatja a vizet, hogy a pénteki, szolnoki sikert követően (3:2) nem utaztak haza, hanem azonnal elindultak Kaposvár felé, tehát a sok utazás miatti fáradtság nem lesz számottevő. Ennek ellenére az utóbbi hetek játéka, mutatott teljesítménye közti különbség miatt a hazaiak az esélyesebbek. Nagyon fontos ez a mérkőzés, amely bár nem dönti el végérvényesen a feljutást, de miskolci siker esetén a somogyiak meglehetősen nehéz helyzetbe kerülnének.

Tippünk: 3:2

VESZPRÉMI EGYETEMI SC – KALOCSAI SE
(november 14. vasárnap, 16 óra)
Az utóbbi időben kiszámíthatatlan a Veszprém, a Kalocsa pedig mindig az volt. A bakonyiak otthon vesztettek az Eger ellen, majd győztek az Újbuda otthonában (3:0) és kikaptak Palotán (2:3). Az eredmények és a teljesítmények is meglehetősen hullámzóak. A kalocsaiak eddig csak kétszer nyertek a szezonban, méghozzá Egerben, és odahaza a Miskolc ellen. Komoly skalpok! Nagy kérdés, hogy melyik csapat melyik arcát mutatja éppen. A papírforma szerint a Veszprémnek hazai környezetben nem okozhat gondot a Kalocsa, kiváltképp a jelenlegi helyzetben, hiszen a bakonyiak számára minden siker létfontosságú a négy közé kerüléshez!

Tippünk: 3:1

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr602446155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása