A férfi röplabda Extraliga alapszakaszát veretlenül vezető Kalo-Méh-Kecskeméti SE lesz a Dunaferr SE vendége pénteken 17 órakor, a hetedik fordulóban. Az előző körben mindkét csapat győzelemmel hangolt. Az újvárosiak magabiztosan nyertek a MAFC ellen, a kecskemétiek viszont alaposan megizzadtak Szegeden, igaz így is nyertek 3:2-re. Az alföldiek veretlenségi sorozatát szeretné megtörni a Dunaferr.

„Az alapszakasz második fordulójában ötjátszmás küzdelemben veszítettünk Kecskeméten – emlékeztetett Ruffing Péter, a Dunaferr edzője. – Hazai pályán bármilyen arányban, de mindenképpen győzni akarunk, amivel megtörnénk a vendégek őszi győzelmi sorozatát, és közelebb kerülhetnénk hozzájuk a bajnoki tabellán. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen masszív csapat az ellenfél, képzett rutinos játékosok szerepelnek a csapatukban. Agresszív nyitásokkal megpróbáljuk meglepni, elbizonytalanítani őket. Emellett különös figyelmet fordítunk majd a ponterős Csala Bernátra, Rapi Róbertre, valamint a centerpozícióban játszó Somodi Istvánra. Emellett szerkezeti változásokat is gyakoroltunk a héten, amivel meglepetést okozhatunk ellenfelünknek. Reméljük, egy rangadóhoz méltó színvonalas mérkőzésen hazai környezetben győzni tudunk.”

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: kecskemét dunaújváros röplabda dunaferr extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr672443730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása