Visszajáró vendégei a nürnbergi Nordost Kupának a zalaegerszegi amatőr röplabdázók, akik idén már 17. alkalommal látogattak el a németországi viadalra. A kétnapos torna nyitónapján 12 vegyes csapat részvételével zajlottak a küzdelmek, s a magyarok jó játékkal bronzérmesek lettek.

Másnap a női és férfi tornák kerültek lebonyolításra. Ebben a vetélkedésben is vegyes csapattal léptek pályára a zalaegerszegiek, mert a lányok és a fiúk is a házigazdákkal kiegészülve alkottak egy-egy egységet. A hat férfi és a négy női csapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a helyezések sorsát. A férfiak végül a második helyen fejezték be a küzdelmeket, míg a hölgyek veretlenül lettek tornagyőztesek, így egy évre elhódították a kupát.

A képen az első sorban ülnek, balról: Pintérné Csillag Ildikó, Bokor Lászlóné, Molnárné Czigány Judit. Állnak, balról: Lónyai Zoltán, Bokor László, Pais László, Mihálka István (fotó: Kerkai Attila)

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: vegyes röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr902403867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása