A rajzpályázat témája: Röplabdázás a Visegrádi országokban. A kiállítás megtekinthető a 16. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna ideje alatt a Bolyai János Általános Iskolában. A szervezők nagy örömére sok rajz érkezett tíz különböző országból: Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Finnországból, Olaszországból, Koszovóból, Lettországból, Litvániából, Szerbiából, valamint Magyarország különböző településeiről.

A rajzpályázat, illetve a rajzkiállítás a Visegrad Talents’ Days (Visegrádi Tehetségek napjai) című pályázat része. A projektben ezen kívül szerepelnek még kézműves foglalkozások (augusztus 16-án délután 14 órától), a 16. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna (augusztus 17-19.), röplabdás szakmai fórum (augusztus 18-án este) és kulturális bemutatók (augusztus 19-én 18 órától).

eotvosrajz1.jpg

eotvosrajz2.jpg

eotvosrajz3.jpg

Címkék: pályázat rajz kiállítás debrecen röplabda eötvös utánpótlás rajzkiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr984714959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása