Miskolcról igazolt centert a Budapest Bank-Békéscsabai RSE csapata. Mint ismert, a szezon végeztével felhagyott az aktív játékkal Fésüs Erzsébet, a csabaiak csapatkapitánya, akinek pótlásáról gondoskodnia kellett a klub vezetőinek.

A megoldást Leidgeb Noémi személyében találták meg, aki az Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapatától érkezik. Az 1993-as születésű, 185 centiméter magas center a következő szezonra szóló szerződést írt alá. A játékos elmondta, hogy köszönettel tartozik a miskolci klubnak, ahol szép éveket töltött, de úgy érzi, eljött a váltás ideje.

― Nem volt egyszerű döntés, de tetszett a BRSE által felvázolt jövőkép. Bízom benne, játékommal segítségére lehetek a csabai klubnak céljai elérése érdekében ― nyilatkozta a játékos.

Baran Ádám a Budapest Bank-BRSE elnöke örömét fejezte ki, hogy egy újabb tehetséges, fiatal magyar sportoló választotta az egyesületet.

― Nagyon szűk a magyar piac, nehéz olyan játékost igazolni, aki erősítést jelent, valamint szakmailag és emberileg is beleillik a koncepcióba. Fiatal, szerethető csapattal vágunk neki a következő szezonnak. A tavalyi csapat gerince együtt maradt, remélem, meg tudjuk ismételni az előző idény sikereit ― mondta az elnök.

Az egyesület további tárgyalásokat folytat kiszemeltekkel, valamint az utánpótláscsapattól is csatlakoznak játékosok a felnőtt kerethez.


(forrás: brse.hu)

Címkék: miskolc békéscsaba mvsc brse leidgeb

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr884631694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása