A Békéscsabai RSE együttese a Vasassal együtt vasárnap Miskolcon szerepel az MVSC felkészülési tornáján. A viharsarkiak már szombaton elindultak, hogy a torna előtt még játszanak egy edzőmérkőzést a borsodiakkal.

18 órakor vette kezdetét a találkozó, amelyen az első technikai szünetig a hazaiak akarata érvényesült. A Békéscsaba kicsit szétszórtan kezdett, a nyitások és a támadások is pontatlanok voltak. 8:7-tel vonultak pihenőre a csapatok, de utána fokozatosan átvette az irányítást a látogató. Pallag Ágnes és Medics hatékony blokkjai, majd Fésüs Erzsébet jó nyitássorozata következtében a játszma békéscsabai győzelemmel zárult. A második és a harmadik szettben is töretlen maradt a viharsarkiak lendülete. Nyitásfogadásaik rendre pontosak voltak, ennek következtében támadójátékukra nem talált ellenszert a borsodi együttes (0:3).

Az edzőmérkőzést tehát 3:0-ra megnyerte a vendégcsapat. Ezt követően a két szakvezető úgy döntött, hogy még két jászmát játsszanak a lányok. Ekkor már sokkal lendületesebben játszott a miskolci egylet, a csabaiaknál pedig koncentráció hiány mutatkozott. A negyedik etapot a hazaiak nyerték 25:19-re, majd az ötödik ismét a vendégeké lett (16:25). Összességében mindkét csapat hasznos találkozón van túl. A két edzőnek lehetősége nyílt különféle támadó- és védekező-alakzatokat gyakorolni, amelyeket a bajnokságban is kamatoztathatnak majd. Folytatás vasárnap reggel tíz órától!

Felkészülési mérkőzés, nők
Albrecht-Miskolci VSC-MISI ― Békéscsabai RSE 1:4 (―14, ―11, ―10, 19, ―16)

(forrás: brse.hu)

Címkék: miskolc békéscsaba röplabda mvsc brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr434431623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása