Két mérkőzés után 2:0-ra vezet a Fino-Kaposvár a Vegyész RC ellen a férfi NB I elődöntőjében. A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart, és szerdán délután folytatódik Kazincbarcikán.

― Nem volt könnyű a felkészülésünk, mert a Csepel elleni negyeddöntő óta hosszú idő telt el, és csak a zágrábiakkal tudtunk játszani egy hasznos előkészületi mérkőzést ― mondta a szombati találkozó után a kaposváriak liberója, Dömötör Lajos. ― Igyekeztünk tisztességesen felkészülni, és hazai pályán egyértelmű cél volt a győzelem. Pénteken elment egy szett, mert kettő-nullás vezetés után fejben leengedtünk. Szombaton javítani akartunk: megnéztük a statisztikát, megpróbáltuk megcsinálni a nyitásfogadás után az első támadásokat, és sikerült is három-nullra megnyerni ezt a mérkőzést. Mindenféleképpen nehéz mérkőzés vár ránk szerdán, Kazincbarcikán. Kisebb csarnokuk van, mint a miénk, és biztos, hogy nagy szurkolás lesz majd, de mindenképpen három-nullás győzelemre számítok ott is.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika rájátszás dömötör

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr154325763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása