Vasárnap 17 óra 30 perctől a Nyíregyházát fogadja a férfi NB I alapszakaszának 13. fordulójában a Vegyész RC-Kazincbarcika. A két csapat első találkozása a borsodiak sikerét hozta, de a szabolcsiak elcsíptek egy játszmát.

Hét közben Magyar Kupa-kötelezettségnek tettek eleget a borsodiak, akik 3:0-ra nyertek a Dág ellen az első forduló első mérkőzésén. Az összecsapáson a meccs embere titulust a hazaiak centere, Juhász Péter érdemelte ki, aki mindig akkor szerzett pontot magabiztosan, amikor arra a legnagyobb szükség volt.

— A szezon elején még nem jöttek össze a dolgok, de úgy érzem, most már kezd összeállni a játékom, kezd kijönni a jobb teljesítmény — válaszolta a Vegyész középjátékosa. — Azonban csapatsportban sosem egy ember nyer, vagy veszít mérkőzést. Például az én esetemben a centertámadást igazából csak akkor lehet megcsinálni, ha a bejátszások megfelelőek, és ugyanez vonatkozik a feladásra is. Nem akarom túlértékelni a szerdai produkciómat, egyszerűen csak jól pattant a labda.

A vasárnapi ellenfélről, a Sollight-Nyíregyházi FRK csapatáról, amelyet szeptemberben, idegenben 3:1-re vertek a kazincbarcikaiak, a 198 centiméter magas játékos ekképpen vélekedett.

— Még igencsak a bajnokság kezdetén találkoztunk velük — nyilatkozta Juhász Péter. — Természetesen a Nyíregyháza nem Kaposvár-, vagy Kecskemét-kategória, de leírni őket sem szabad előre, hiába kötelező nyernünk. Náluk elraboltak tőlünk egy szettet, ezúttal nem szeretnénk adni nekik játszmát. Edzőnk, Dudás András elképzelése az, hogy vasárnap a kispadról is minél többen játéklehetőséghez jussanak, ne csak a szokásos hét ember.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság nyíregyháza röplabda nb1 kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913431653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása