A női NB I-ben szereplő Veszprémi Egyetemi SC a hosszú hétvégén előbb Tatabányára látogat, majd a címvédő BSE-t látja vendégül. A csapat legtapasztaltabb röplabdázója, Kovács Anikó azonban biztosan hiányozni fog ezekről a mérkőzésekről.

Pénteken és vasárnap is pályára lép a női élvonalban a Veszprémi Egyetem SC alakulata. A bakonyiak az alapszakasz nyolcadik fordulójában Tatabányán szeretnének győzni, mert erre a kilencedik körben, a címvédő ellen kevés esélyük lesz.

— Úgy vélem, a Tatabánya otthonában elvárható a siker — mondta Katona Péter, edző. — Rossz hír, hogy a hét közben bokaszalag-szakadást szenvedett az egyik legjobbunk, Kovács Anikó, akit azóta már meg is operáltak. A kiváló centert Telek Nikolett helyettesíti majd, akinek nem idegen ez a feladat, hiszen tavaly már bemutatkozott ebben a szerepkörben.

Az edző hozzátette, az utóbbi hetekben sokat javultak nyitásban, és a csapat hozzáállásával is elégedett. A vasárnapi meccsről viszont már nem tudott ilyen optimistán nyilatkozni, hiszen a címvédő BSE-t fogadják.

A Sümegi RE NB I-es férficsapata eddig nyeretlen a bajnokságban, és a múlt hétig hasonló teljesítményt nyújtó Nyíregyházát látja vendégül szombaton 17 órai kezdettel.

— Az előző hétvégén a Nyíregyháza nagy meglepetésre legyőzte a Szolnokot, így a debrecenieken kívül már csak a mi csapatunk nyeretlen az NB I-ben — kezdte Fehér Tibor, szakvezető. — Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a negatív szériának. Lakics Bence még mindig sérült, de a többiek készen állnak a bevetésre. Remélem, végre a szerencse is mellénk áll, hiszen nagy szükségünk lenne az első győzelem megszerzésére.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 sümeg vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr593319603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása