A hétvégén a Veszprém megyei röplabdacsapatok számára idegenbeli összecsapásokkal folytatódik az NB I-es férfi, illetve női bajnokság alapszakasza. A Sümeg Szolnokra, a VESC pedig a TF-re látogat.

A női NB I-ben a Veszprémi Egyetemi SC 3:1-es vereséget szenvedett legutóbb, a Szolnok otthonában.

— Úgy érzem, valamivel több lelkesedéssel megnyerhettük volna a szolnoki meccset — mondta Katona Péter, a VESC edzője. — Sajnos ezen már nem lehet változtatni, így előre tekintünk. Szombaton a TFSE otthonában szeretnénk helytállni. A budapestiek nagy, magas teremben játszanak, ami nekünk nem igazán fekszik, azonban a játékerőt  tekintve a csapatunkat erősebbnek érzem. A héten sokat gyakoroltuk a nyitásfogadásokat, a nyitásokat, bízom benne, hasznunkra vált. Szerencsére nem lesz hiányzónk.

A Sümegi RE férficsapata hazai pályán meccslabdáról veszített a Csepel ellen az előző körben.

— Túltettük magunkat azon a meccsen, már előretekintünk — fogalmazott Fehér Tibor edző. — Elemeztük a hibáinkat, a gyengeségeinket, és a Szolnok ellen vasárnap igyekszünk javítani azokat. A szolnokiakat hasonló erősségűnek érzem, mint magunkat, azonban idegenben mindig nagyon nehéz a játék. Rossz hír, hogy a fiatal Lakics Bence megsérült edzésen és legalább három hétig nem számíthatok rá. A többiek hadra foghatók. Minden rossz sorozat megszakad egyszer...

Az eddig nyeretlen Sümeg trénere hangsúlyozta, a Csepel elleni vereséget idegenbeli bravúrral tudják helyrehozni, és ezzel a lelkes szurkolótáboruknak is tartoznak.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 sümeg vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr513286443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása