Veres Péter csapata, az orosz Dinamo Moszkva öt győzelemmel és két vereséggel csoportja harmadik helyén jutott tovább az Orosz Kupában. A következő csoportfázisban már a nyolcas döntőbe jutás a tét!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a tavalyi kupaezüstérmes Dinamo kétszer kikapott az Iszkra Ogyincovótól (1:3, 1:3), a másodosztályú MGTU Moszkva ellen pedig egy győzelem, egy vereség volt a mérleg (1:3, 3:0). A folytatásban két siker következett a Fakel-Novij Urengoj ellen (3:2, 3:2), és a Groznij ellen is (3:2, 3:1). Újdonság, hogy nem négyes, hanem nyolcas döntőt rendeznek majd december végén, Kazanyban. A következő kör a résztvevők kilétéről hivatott dönteni. A Dinamónak a Gubernaja Nyizsnyij Novgorod otthonába kell utaznia. A házigazdán kívül a Fakel-Novij Urengoj, a Jaroszlavics Jaroszlavl és a Dinamo Leningradszkaja  lesz az ellenfél október 11-16. között.

Érdekes újítás a bajnoki lebonyolításban, hogy mostantól területi eloszlás két csoportban (kelet-nyugat) rendezik az alapszakaszt. A Dinamo Moszkva értelemszerűen nyugatra került Az Iszkra Ogyincovo, a Jaroszlavics Jaroszlavl, az Avtomobiliszt Szentpétervár, a Dinamo Krasznodar, a Belorogje-Metalloinveszt Belgorod, valamint a két vendégcsapat, a fehérorosz Sztrojtel Minszk és az ukrán Lokomotiv Harkov. A Keleti-csoportban csak orosz együttesek szerepelnek. Az ukrán és a fehérorosz csapat egyébként a kupában is részt vesz.

Címkék: orosz moszkva légió röplabda veres légiós dinamo

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr303265881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása