Megmarad a BSE!

 2011.06.07. 17:08

A korábbi rossz hírekkel ellentétben megmenekülhet a megszűnés elől a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő BSE csapata, illetve az egész női röplabda-szakosztály! Június 15-én dőlhet el véglegesen a klub jövője. Ekkor lesz a közgyűlés, amelyen várhatóan lemond a jelenlegi elnökség, és a hunvolley.blog megbízható forrásból származó információi szerint a küldöttek elfogadják majd a Tarlós István főpolgármester által delegált új elnökségi tagokat!

A főváros így ismét szárnyai alá veszi az egyesületet, amelynek elnöke dr. Mitnyan György, Fidesz-politikus, korábbi XII. kerületi polgármester lesz, akinek a jövőképe rendkívül bíztató a röplabda szempontjából, hiszen a kiemelkedően eredményes szakosztály a klub zászlóshajója lehet. Értesüléseink szerint ahogy feláll az új elnökség, elkezdik törleszteni az elmaradt fizetéseket és közműtartozásokat. A támogatói pénzeket a jövőben központilag osztják el.

Ami a csapatot illeti, ha minden játékos maradni akar, együtt lehet tartani a bajnokcsapatot. Már volt is egy megbeszélés a sportolókkal ebben az ügyben. Bizonyosra vehető, hogy a Tóth Gáborné hosszú-hosszú évek után elhagyja a BSE-t, úgy tűnik, Békéscsabára igazol. Az sem elképzelhetetlen, hogy nemzetközi szereplést is vállalna a bajnokcsapat, bár a Challenge Kupa nevezési határideje már lejárt, és a Közép-európai Ligában pedig csak az indulhat, aki a CEV valamelyik sorozatában részt vesz. Az együttes kulcsjátékosa, Sándor Renáta állítólag csak akkor marad, ha lesz nemzetközi szereplés. Ha ez nem valósul meg, Hollósy László edző is távozhat, aki nem magyarországi kihívásban gondolkodik...

Címkék: röplabda bse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr872965068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása