A hétvégén rendezik a Békéscsabai RSE – BITT-Kaposvári NRC osztályozót a női Extraligában. A kapos.hu internetes oldalon élőképes közvetítés látható a párharc mindkét mérkőzéséről, a képre kattintva. Az első találkozót pénteken 18 órától, a visszavágót pedig vasárnap 16 órától rendezik.

A kaposvári együttesben meggyógyult a két beteg, Rák Rebeka és Császár Alexandra, és a lányok szokásukhoz híven nagy lelkesedéssel készülnek a meccsekre. A csapat formája egyre jobb, így a fiatal játékosok megpróbálkoznak a bravúrral. „Megnéztük a Békéscsaba legutóbbi mérkőzését, és tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű a dolgunk – mondta az edző, Halász Márta. – Elemeztük a játékukat, készülünk ellenük, és azt mindenképpen remélem, hogy ha mást nem is, szoros meccseket játszunk velük.”

Címkék: békéscsaba kaposvár röplabda osztályozó extraliga bitt brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr22652615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása